My partner in crime

Jag ska presentera min droppe i havet.
Jag pratar om Ashkan. Min kärlek and partner in crime.

Han är född i oxens tecken. (note: jag är ett astrologi fan av groteskt stora mått) Vilket betyder att han inte ska passa ihop med mig (Lejon) En oxe ska vilja ha en liten gullig tjej som fladdrar med ögonfransarna och lutar sig på hans starka armar. Istället fick han en galen "klara sig själv" tjej som äter lika mycket som han gör.

Enough said about me. Hm... han jobbar nere på grillen vid centralstationen i Uppsala och han tycker att
World of Warcraft är en seriös hobby. Han brukar vakna tidigare än mig vilket betyder att jag varje morgon ser honom sitta planterad vid datorn. För att locka bort honom från datorn krävs mutor.
Mat och sex är de som fungerar bäst. Hot om inget sex kan också fungera.
Annars så är han Japan frälst. Serier och filmer från japan och massor av svärd hänger på väggarna och ifall han får en son kommer han säkert vilja döpa honom till Yabu, efter en fläskis samurai från tvserien Shogun från 1980. Han är så japan såld att han vill flytta dit när hans utbildning är klar och jag ingår tydligen i hans planer eftersom han har kollat upp vad jag kan jobba med där borta...

Så... hans utbildning... Mikrobiologi. citerar "Jag kommer jobba me vacciner o sånt" .. Jag svarar med en skeptisk blick och ett höjt ögonbryn för att senare rycka på axlarna. Vill han jobba med små plastburkar i vitt förkläde so sure.. I´ll support you sweetie.
(Jag är faktiskt väldigt stolt över honom.)
För övrigt så har jag aldrig mött en person med bättre självförtroende i hela mitt liv. han berömmer sig själv i spegeln med humoristiskt eftertryck och tittar på mig för att kolla om jag blev irriterad. Oftast blir jag inte det men han blir väldigt glad de få ggr jag blir det. Sen är det ju det där med sexet. Vad jag kallar vanilla har han snabbt bytt namn på. "hot sweet chokolate lovin bejbe" Jag garvar i massor innan jag resignerar i små lätta suckar och stönanden.
Så varför heter det hot sweet chokolate lovin.. Jo ni förstår.. Ifall han skulle få välja mellan mig och en chokladfabrik skulle han utan att tveka kasta mig i sopporna och springa in i sitt chokladparadis med schweizisk nöt, fruktsmaker, vit, mörk och mellan och glömma bort omvärlden för alltid.

För mig är choklad gott. För honom är det nästan lika allvarligt som fotboll. och han tar sin fotboll på allvar.
Dock är det jag som tittar på fotboll. Han blir mest irriterad och vill vara med själv.
Hans inredningsstil är japanskt minimalistisk (big surprise) och ett hem för honom luktar saffran.

Själv har jag totalt gett upp idén på att laga mat till honom för jag är inte hans mamma. Hans mamma är (även om han tycker hon kan vara jobbig) ett gudomligt väsen som gjorde bullar, kakor och mat i mängder som han kunde sitta och mumsa i sig med glädje. (Och tydligen luktade all denna mat saffran)

Han bodde i Eskilstuna sina första 14 år men blev sedan motvilligt flyttad till en förort i Göteborg (Där han vann årets elev efter ett år i skolan, fick fina betyg i allt och blev skolans vita kenyan) och senare flyttade han till Uppsala för att plugga. Själv tycker jag att han borde flytta till mig i Stockholm efteråt men det råkar vara så att Stockholm är hans hatstad numero uno. (Något om att stockholmare är otrevliga.. bla bla bla)
Hans instinkt bara är sanning och vet han någonting då är det lika bra att ge upp direkt.

Envisare än berg, hav och sten cyklar han fram på Uppsalas gator och flirtar med alla brunetter han ser.
Han tycker om att göra mig irriterad genom att varje gång vi åker förbi busstationen där hans förra kk bor säga "Här bor Elin" vilket får mig att koka. Det är också roligt att säga "Hon e fräsch" till tjejen i nya pripps reklamen. In return får han nypta bröstvårtor och häftiga sugmärken.
Jag tror han är masochist.

Han är min droppe i havet.
Och det här är min syn på min partner in crime.
I min blogg.


Kommentarer
Postat av: mum

du vet vad jag tycker va?
skriv mer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det du plitar ihop är bara så bra ,,,, jepp dagens sanning ............ s

2007-04-19 @ 00:42:07
Postat av: Sara

Tips: www.astro.com

2008-10-24 @ 18:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback